Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok pratik yardımcı da hayatımıza dahil olmaya devam ediyor. Evde vakit geçirirken, temizlik ya da yemek yaparken hayatınızı kolaylaştıracak 5 yeni akıllı cihazı sizin için inceledik! 

Yerler Tertemiz: Robot Süpürge

Ev temizliği en çok vakit alan uğraşlardan biri. Özellikle yerdeki tozlar, kirler ile başa çıkmak için evi sık sık süpürmek ve silmek gerekiyor. Son teknolojinin en akıllı cihazları arasında yer alan robot süpürge modelleri ise süpürme ve silme işini tek başına, kolayca hallediyor. Siz dinlenirken, ailenizle vakit geçirirken, başka bir işle uğraşırken ya da dışarıdayken evinizi temizleyebilen bu ürünler, pek çok avantaj sunuyor. Evinizin haritasını çıkararak dilediğiniz alanı kolayca temizleyebilen cihazları telefonunuza indireceğiniz özel uygulamalar ile uzaktan yönetebilirsiniz. Sadece süpürme özelliği bulunan süpürgelerin ötesinde hem süpürme hem silme özelliğine sahip ürünleri tercih ederek işinizi kolaylaştırabilirsiniz. 

Yeni Yardımcınız: Akıllı Asistan

Akıllı asistan cihazları, pek çok kişinin evinde yerini alarak evde geçirilen anları çok daha keyifli hale getiriyor. Ses ile komut verebildiğiniz akıllı asistanınızdan en sevdiğiniz şarkıyı çalmasını isteyebilir ya da sesi biraz daha artırmasını söyleyebilirsiniz. Farklı içerik platformlarıyla uyumlu olarak tasarlanan cihazlara seslenerek en sevdiğiniz platformları çalıştırabilir, cihazın özelliklerine bağlı olarak televizyonunuzdaki içerikleri de yönetebilirsiniz. 

Az Yağ, Çok İş: Airfryer

Siz de artık daha az yağ kullanarak ve daha az vakit harcayarak yemek yapmak isteyenlerden misiniz? Öyleyse hava ile pişirme özelliğine sahip airfryer’ları keşfedin. Farklı beklentilere uygun boyutlar sunan modeller arasından dilediğinizi seçerek etten balığa, hamur işinden tatlıya, kızartmalardan dondurulmuş hazır gıdalara kadar pek çok tarifi az yağla kısa sürede ve kolayca uygulayabilirsiniz.  

Kablolardan Kurtulun: Kablosuz Şarj Cihazı

Pek çok kişi kabloların yarattığı dağınıklığı ortadan kaldırmak istiyor. Bunu gerçekleştirmemize yardımcı olan en pratik akıllı cihazlardan biri de kablosuz şarj cihazı. Bu cihaz ile şarj işlemini gerçekleştirmek için yapmanız gereken tek şey, telefonunuzu kablosuz şarj cihazının üzerine yerleştirmek. Ancak küçük bir not; bu cihazları satın almadan önce cep telefonunuz ile uyumlu olup olmadığı kontrol etmeyi unutmayın. 

Işığı Kim Kapatacak Derdine Son: Uzaktan Kumandalı Ampul

Işığı yerinizden kalkmadan açmak ya da kapatmak hatta rengini değiştirmek ister misiniz? Uzaktan kumandalı ampul ile tüm bunları kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Evinizin dilediğiniz odasında bu ampulü kullanarak keyifli bir ortam yaratabilirsiniz. 

Tüm akıllı cihazlarınızı, eşyalarınızı ve evinizi güvence altına alarak olumsuz durumlara karşı koruma altına almaya ne dersiniz? Eureko Sigorta Konut Sigortası ile evinizi, eşyalarınızı güvence altına alabilir, teminatlarınızı özelleştirerek ihtiyacınız dışında ödeme yapmadan size özel bir sigorta yaptırabilirsiniz.