Küçük ölçekli işletme olarak isimlendirilen iş yerlerinin, büyüme yolculuklarında pek çok şeye dikkat etmesi gerekir. Doğru bir planlama ve strateji, küçük işletme olarak çıktığınız yolda orta ölçekli işletmeye kolayca ulaşmanızı sağlayabilir. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken en önemli durumlardan biri de risklere karşı önlem almaktır. Yazımızı okuyarak küçük işletmenizi beklenmedik durumlara karşı koruyacak sigorta türleri nelerdir öğrenebilirsiniz.

Siber Güvenlik Sigortası

Hizmet verdiğiniz sektör ne olursa olsun büyümek için dijitalleşmeniz gerekiyor. Ancak işlerinizi hızlandıran, kolaylaştıran ve daha çok kişiye ulaşmanızı sağlayan dijitalleşme, bazı siber tehditlere de yol açabiliyor. Dijitalleşme yolunda gerçekleşebilecek siber risklere, bu riskler nedeniyle gerçekleşebilecek finansal zararlara karşı Kobi Siber Güvenlik Sigortası yaptırabilir, iş yerinizi dijital güvence altına alabilirsiniz. Küçük işletmenizi dijitalleştirmek için neler yapacağınız konusunda fikir almaya ihityacınız varsa “Kobiler İçin Dijital Dünyada Hayatta Kalma Rehberi” başlıklı içeriğimize de göz atabilirsiniz.

Kredi Sigortası

Pek çok küçük işletme, satış bedellerini tahsil etme konusunda sıkıntı yaşadığı için ekonomik olarak zor günler yaşayabilir. Siz de bu tip durumlarda sıkıntı çekmemek, ödemelerinizi ve harcamalarınızı rahatça gerçekleştirmek için Kredi Sigortası yaptırabilirsiniz.

Sağlık Sigortası

İş yerlerinde beklenmedik kazalar, yaralanmalar, çeşitli hasarlar meydana gelebilir. Üstelik bu kazalar her sektörden işletmede gerçekleşebilir. Böyle bir durumda ortaya çıkacak masraflar, sizi ekonomik olarak zor durumda bırabilir. Kobi Sağlık Sigortası yaptırarak hem işvereni hem çalışanları iş yerinde oluşabilecek olumsuz durumlara karşı koruyabilirsiniz.

Kobi’m Garantide Sigortası

Küçük ölçekli işletme için en çok tercih edilen iş yeri sigortası seçeneklerinden biri de Kobi’m Garantide Sigortası. Bu sigorta ile küçük işletmeler, bina ve içindeki mal varlığını olası risklere karşı koruyabilir.

Farklı Sektörlerdeki Küçük İşletmelere Özel Sigortalar

Küçük ölçekli işletmelere fayda sağlayacak bazı iş yeri sigortası çeşitleri, sektör bazlı olarak da hazırlanabilir. Örneğin akaryakıt istasyonlarında oluşabilecek yangın, kaza, doğal afet, hırsızlık vb. risklere karşı Akaryakıt İstasyon Sigortası bunlardan biridir. Pek çok misafir ağırlayan ve bu nedenle de kaza riski yüksek konaklama tesisleri için de Otel Sigortası yaptırılabilir.

Siz de küçük işletmeniz büyürken büyümenize engel olabilecek olası maddi zararlara karşı önlem almak için sizin için en uygun iş yeri sigortaları için hemen başvuru yapabilir, iş yeri sigortası fiyatları arasında karşılaştırma yaparak kararınızı verebilirsiniz.