Gündelik hayatta her an neyle karşılaşabileceğini bilmek imkansızdır. Dolayısıyla trafik kazası gibi belli başlı konularda önceden gerekli önlemleri almakta fayda vardır. Tabii kasko ve zorunlu trafik sigortası yaptırmak kadar bu poliçelerin sağladıkları avantajlardan dilediğiniz an yararlanabilmek de önemlidir. Güncellenen Eureko Mobil’in “Kaza Yaptım” özelliği ile trafikteki sorunların çözümüne yönelik ihtiyaç duyacağınız tüm desteğe ve çok daha fazlasına kolayca ulaşabilirsiniz.

Tek Tıkla Bulunduğunuz Konuma Hemen Çekici Çağırın

Trafikte araç kullanırken kaza gibi risklerle her zaman karşılaşabilirsiniz. Herhangi bir kaza anında aracınızın hareket kabiliyeti tamamen ortadan kalkabilir. İster şehir merkezinde ya da ıssız bir yolda olsun, bu tarz kötü durumlarda Eureko Mobil ile ihtiyacınız olan çekici hizmetinden anında yararlanma imkanı bulabilirsiniz.

Bu hizmetten yararlanmak için tek yapmanız gereken “Kaza Yaptım” menüsü aracılığıyla konum bilginizi paylaşmaktan ibaret. Türkiye genelindeki yaygın servis ağı sayesinde paylaştığınız konuma göre size en yakın çekici hizmeti veren işletme durumdan anında haberdar edilir. Eğer kaza ya da arıza aracınızın hareket etmesine engel bir durum oluşturmadıysa yakınınızdaki anlaşmalı servislerden hizmet almayı da düşünebilirsiniz. Bunun için size en yakın servislerin adres bilgilerini uygulamadaki harita aracılığıyla kolayca öğrenebilirsiniz.

“Kaza Yaptım” özelliğinin sunduğu avantajlar, yalnızca çekici çağırma hizmetinden ve harita bazlı servis bilgileri paylaşımı hizmetlerinden ibaret değildir. İhtiyaç halinde ikame araç ve ambulans talebinde de bulunabilirsiniz. Üstelik tüm bu işlemleri, şifreyle giriş yapma zorunluluğunuz olmadan, tek tıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Eureko Mobil Aracılığıyla Poliçe Detaylarınızı Kolayca Öğrenin

App Store, Google Play ve AppGallery üzerinden akıllı cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Eureko Mobil ile bilgisayar başında olmadığınız anlarda da poliçe detaylarınıza kolayca göz atabilirsiniz. Aracınızda ya da iş yerinizde herhangi bir hasar meydana geldiğinde, tazminat başvurusu için ihtiyaç duyacağınız evrakların listesini görüntüleyebilir ve ilgili birime bildirimde bulunabilirsiniz. Hatta mobil uygulama vasıtasıyla güncel ve eski tarihli tazminat harcamalarınızı inceleyebilirsiniz.

Eureko Mobil, sigorta poliçesi başvurusu yaparken de en büyük yardımcınız olmayı sürdürür. Eskiden olduğu gibi acente ya da satış temsilcileri iletişime geçip kısıtlı zamanınızın bir bölümünü başvuru formu doldurmaya ve teklif değerlendirmeye ayırmanız gerekmez. Uygulama aracılığıyla vakit kaybetmeden, hemen yeni teklif alıp poliçe onay sürecini tamamlayabilirsiniz. Üstelik mevcut iletişim bilgilerinizi güncellemek ve ödeme planınızı takip etmek için de mobil uygulamadan faydalanabilirsiniz.

Eureko Mobil ile Cazip Kampanyalardan Yararlanın

Eureko Mobil kullanıcıları, mevcut poliçelerini yönetmek ve yeni başvuru yapmak dışında gündelik hayatlarını keyifli hale getirecek pek çok avantajdan yararlanma imkanına sahiptir. Bunun için düzenli olarak “Kampanyalar” modülüne giriş yapmaları yeterlidir. Eureko Mobil kampanyaları, marka iş birliklerinden market, giyim ve e-ticaret alışverişlerinde geçerli indirimlere kadar pek çok farklı kategoriden oluşur.

Anlaşmalı markalara ait çevrim içi satış kanallarında geçerli indirim kodlarına, dilediğiniz an mobil uygulama aracılığıyla ulaşıp kullanabilirsiniz. Eureko Mobil kullanıcıları, aynı zamanda indirimlerin yanı sıra düzenlenen çekilişlere katılıp harika hediyeler kazanma şansına da sahiptir.

Daha Fazla Avantaj İçin Eurekobi Dünyasına Merhaba Deyin

Eureko Sigorta’nın sizin için hazırladığı sürprizlerin mobil uygulamadakiler ile sınırlı olduğunu düşünüyorsanız, henüz Eurekobi Dünyası’ndan haberiniz yok demektir. Mikro ve KOBİ müşterilerine özel olarak hazırlanan Eurekobi fırsatları, hem giderlerinizi hem de risklerinizi azaltacak hizmetleri içerir. Bu kapsamda araç bakımından iş yerinizin ve evinizin güvenliğini artırmanıza olanak tanıyacak tekliflere kadar birçok farklı seçeneği değerlendirme ayrıcalığına erişebilirsiniz.  Web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ya da Eureko Mobil uygulaması aracılığıyla güncel kampanyalar hakkında detaylı